Tocana de porc cu legume si piure de cartofi

de adela1981 in Porc, 6 Sep 2012 | 9103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc/ muschiulet de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4-5 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel mai mic
  • sare, piper negru
  • boia de ardei dulce
  • 30 ml ulei
  • 30 ml bulion
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc cu legume si piure de cartofi:

Carnea se taie bucatele, eu prefer in cuburi mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Calim ceapa in ulei pana ce devine sticloasa, apoi adaugam carnea si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei si se toarna100 ml apa. Se fierbe sub capac, la foc incet cca o ora, adaugand apa calduta daca este nevoie. Intre timp, se curata ardeiul, dovlecelul si ciupercile. Dupa ce a fiert carnea se adauga legumele, bulionul si se mai lasa vreo15-20 min. Se serveste cu piure de cartofi si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc cu legume si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc