Tocana de legume si carne

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2012 | 4080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii usturoi
  • 500 g pulpa de porc
  • 2 carnati
  • 1 scarita afumata
  • ulei pt calit
  • suc de rosii
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume si carne:

Legumele se curata si se taie sub ce forma dorim :) Se pun la calit in ulei (nu prea mult ulei ) Se adauga carnea, carnatii si scarita taiata bucati. Se calesc impreuna circa 5 minute. Se pune o cana de apa si se acopera cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit. Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa, la mine a fost suficienta. Se condimenteaza. Cand e fiarta carnea si s-a format un sos, se pune suc de rosii dupa gustul fiecaruia si usturoi. Se mai lasa 5 minute pe foc.

Se serveste calda cu muraturi :D Pofta buna:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]