Tocana de carne de porc cu paste

de Bya Ralu in Porc, 10 Aug 2016 | 6662 vizualizari

 

Foarte foarte bun a iesit

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • paste fusilli
  • 1 cana de pasata di pomodoro(pasta de rosii)
  • ulei de masline
  • vin alb
  • vegeta/piper
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de carne de porc cu paste:

Carnea se taie in bucati mai mari,se pune intr-un castron,punem condimentele,ulei de masline si vinul si lasam la rece sa se marineze circa 1-2 ore.

Punem carnea impreuna cu sosul format de la marinare intr-o tigaie wok,punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba circa 30 minute.

Adaugam ceapa tocata marunt,condimentele,completam cu apa pana este bine fiarta carnea.

Adaugam pasta de rosii cu putina apa si pastele si lasam la foc mic sa fiarba inca vreo 10 minute.

Cand pastele si carnea sunt fierte se presara cascaval ras deasupra si se servesc calde.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de carne de porc cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

11.08.2016, 16:41

elucubratiiculinare 1

12.08.2016, 17:03

ce bunatate

Rahela Velicu 1

05.09.2016, 13:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]