Tocana de august

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vânată,
  • un dovlecel,
  • o ceapă mai mare,
  • câţiva căţei de usturoi,
  • un ardei gras,
  • câteva roşii şi doi cartofi ( nu toată lumea în casă fuge de carbohidranti),
  • pătrunjel verde,
  • ulei de floarea soarelui,
  • piper,
  • sare şi fulgi de ardei iute,
  • două căni cu apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de august:

le-am tăiat cubuleţe, solzişori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lăsat să fiarbă pe aragaz cam 15 minute, după care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute şi gata mâncarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de august" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]