Știucă umplută

de DinDragostePentruGatit in Peste, 2 Apr 2012 | 4690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ştiuci potrivite;
  • 1 păstrăv mic;
  • 2 cepe mici;
  • 1-2 cartofi;
  • 3 felii pâine;
  • 3 ouă;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 legătură mărar;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • puţin busuioc;
  • ulei de măsline;
  • piper;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Știucă umplută:

Se pregăteşte ştiuca: 

- se taie capul;

- se scoate pieliţa - la început cu ajutorul cuţitului, după care am tras cu mâna;

- capetele se păstrează;

Se pregăteşte umplutura:

- carnea rămasă după ce s-a scos pieliţa nu mi-ar fi ajuns să umplu ambele ştiuci aşa că am adăugat un păstrăv mic;

- am scos oasele şi am tocat carnea cu ajutorul robotului de bucătărie;

- se toacă ceapa, usturoiul, verdeaţa;

- cartoful se dă la răzătoare;

- se adaugă ouăle, pâinea (înmuiată în lapte), condimentele;

- se umplu ştiucile, nu foarte îndesat, se fixează capul (l-am cusut chiar);

- se stropeşte cu ulei de măsline şi se pune în cuptor timp de aproximativ 50 minute;

- se taie după ce s-a răcit.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Știucă umplută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 09:59

bun,bun

iry-gabriela 1

13.08.2012, 16:55

babi5 1

17.06.2013, 17:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta