Tempura de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Aug 2013 | 20148 vizualizari

 

O alta reteta luata din click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare/piper alb
  • 150 ml bere rece
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingura de amidon
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tempura de pui:

Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce.

Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele.

Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii.

Se toarna compozitia peste bucatiile de pui.

Se pune ulei intr-un ceaun sau intr-o tigaie si punem bucati pe rand scurgand surplusul de aluat.

Se scot pe servete de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.

TIPS-URI

1

Deasupra se prasara piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tempura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]