Tarta "Soare"

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2015 | 4170 vizualizari

 

E cald si frumos afara, e soare, mi-e pofta de o tarta frumoasă si colorată ........ Va e pofta si voua?

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 1 dovlecel rotund
  • 1 ardel rosu
  • 8 felii de bacon
  • rosii cherry
  • branza proaspata (Apérivrais )
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Soare":

Taiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine.
Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului.

Ungeti cu ou.

Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati baconul si ardeiul. 

Ridicati triunghiurile formate de stea si le dati peste garnitura.

Puneti rosiile cherry si bucatelele de branza, ungeti cu ou si dati la cuptor pentru 25 de minute.

Tarta este gata...o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Foarte simpla de facut iar resultatul este delicios si superb..... 

Pofta Buna !!!!

 

http://leblogdecata.blogspot.fr/2015/06/tarta-soare.html

TIPS-URI

1

o puteti servi calda sau rece ca aperitiv sau ca fel principal cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Soare"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]