Tarta sarata cu branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 15578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de foietaj
  • 150 g telemea de vaca
  • 250 g cascaval
  • 100 g kaizer
  • 4 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri cu faina
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 praf de copt
  • unt cat o nuca
  • 1 legatura marar
  • o mana de rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu branza:

Preparam umplutura pentru tarta :radem  telemeaua  , jumatate din cantitatea de  cascaval si apoi punem  intr-un vas unde adaugam smantana ,2 oua,faina,mararul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie.Amestecam bine si daca este cazul saram.

Ungem o tava rotunda de tarta cu unt , intindem foaia astfle incat aluatul sa acopere si peretii formei , punem kaizerul taiat fasiute si cealalta jumatate de cascaval taiat cubulete.Deasupra punem amestecul de mai sus.Batem cele 2 oua ramase cu 1/2 lingura de faina si turnam deasupra.Decoram cu rosii cherry si dam la cuptor circa 40-45 min.

Se poate servi atat calda cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:28

iar ai aparut gaby?

marianascarlat 1

29.09.2010, 08:06

N-am stiut ce bunatate ai preparat, ca treceam pe la tine.

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:46

Mari, ma bucura vizita ta , te mai astept............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor