Tarta Paul cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 11 Noi 2010 | 6129 vizualizari

 

O tarta care te poate fermeca pe loc...are un gust ciocolatos divin!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt( 200 gr)
  • 4 oua
  • 2 plic vanilie zahar pudra(150 gr)
  • 300 gr faina
  • 1 varf de cutit de praf de copt
  • 2 ciocolate, una cu lapte si una neagra,
  • 3 linguri nutella
  • 250 gr frisca lichida
  • sos:
  • 50 gr unt,
  • 50 de frisca lichida
  • 1 ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Paul cu ciocolata:

Se mixeaza bine untul la temperatura camerei cu zaharul, se adauga pe rand ouale, vanilia.

Se pune frisca la beaumarin se topeste in ea ciocolata, nu se aduce la punctul de fierbere, cand e gata topita se adauga usor peste compozitia de mai sus, se pune apoi si faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura...

Se tapeteaza tava de tarta, eu am uns cu ulei si am tapetat cu faina si se aseaza compozitia, optional se pun deasupra bobite de ciocolata si se da la cuptor la 180 de grade, se probeaza cu scobitoarea..in 30 de minute gata...se prepara un sos din 50 gr unt, 50 de frisca lichida si 1 ciocolata si se toarna fierbinte peste tarta...si pofta mare desigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Paul cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao