Tarta " mozaic"

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2015 | 4051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr faina
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml lapte
  • 50 ml apa
  • 2 linguri ulei
  • 2 ou petru uns
  • 4 bucati carnati cabanos
  • Mustar pentru servire
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta " mozaic":

Dizolvam drojdia in laptele caldut impreuna cu zaharul. Se cerne faina intr-un vas. Se face o gropita in mijloc si se adauga drojdia dizolvata in lapte. Se amesteca putin, apoi se adauga apa si uleiul. Se framanta un aluat elastic si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Apoi luam putin din aluat. Restul de aluat il intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cabanosul il taiem in bucati si il asezam peste aluat din loc in loc. Aluatul pastrat il intindem si il taiem fasii si il punem peste cabanos. Ungem tarta cu ou batut. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C 20-25 minute. Servim cu mustar. Pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

Cabanosul nu se unge cu ou, arata urat, ungem doar aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta " mozaic"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Torta Pasqualina