Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca

de Oana in , 27 Noi 2018 | 4221 vizualizari

 

Pentru acest desert am folosit noua frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti de ciocolata tip oreo
  • 80 g unt topit
  • Umplutura:
  • 240 ml frisca lichida
  • 200 g unt cremos de arahide
  • 200 g philadelphia
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite vanilie
  • Decor:
  • 250 g frisca
  • alune de padure macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca:

Mixeaza biscuitii pentru blat si amesteca-i cu untul topit. Rastoarna-i in tava de tarta si preseaza-i bine la baza si pe margini. Pune tava in frigider pana pregatesti umplutura.

Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra, adauga vanilia si untul de arahide. Amesteca bine cu mixerul. Bate frisca si amestec-o apoi in crema de unt de arahide, mixand la viteza mica pana se omogenizeaza si devine pufoasa.

Rastoarna crema peste blat, niveleaza usor si decoreaza cu frisca si alune de padure macinate.

Pune tarta la rece cel putin o ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

27.11.2018, 17:28

dantes 1

02.12.2018, 09:15

Buna!

Ancutsa 1

04.12.2018, 14:43

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert choux a la Cluj