Tarta cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2013 | 15507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj
  • 400 g spanac proaspat
  • 200 g branza de vaci sau urda
  • 4 oua
  • 50 g parmezan
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o jumatate lingurita nucsoara
  • 1 galbenus
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac:

Punem uleiul la incalzit si adaugam ceapa tocata marunt cu putina sare si lasam sa se inmoaie. Spalam spanacul si il punem peste ceapa si lasam la foc mic acoperit cu un capac. Amestecam din cand in cand. Cand s-a micsorat volumul spanacului luam capacul si lasam sa scada toata zeama. Lasam la racit.

Incalzim cuptorul la 180°. Intr-o tava punem hartie de copt si aluatul de foietaj. Intr-un bol punem branza, ouale, sare, piper, parmezan si nucsoara. Adaugam si spanacul si amestecam. Punem compozitia in tava cu foietaj, ungem cu un galbenus si dam la cuptor la 180° pentru 40 minute.

Pofta Buna!!! ;);)

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti spanac proaspat puteti folositi si spanac congelat sau urzici.:) ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu spanac si ricotta