Taitei cu dovlecei

de vero_closca in Paste, 17 Mai 2010 | 5928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet taitei
  • 3 dovlecei tineri
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 3 carnaciori afumati
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru sau oregano
  • 3 linguri ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu dovlecei:

se fierb taiteii dupa instructiunile de pe pachet apoi se clatesc cu apa rece.intr-o tigaie se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga apoi carnaciorii taiati marunt si dovleceii taiati felii subtiri.cand se inmoaie dovleceii se adauga rosiile maruntite,sare,piper si cimbru.se lasa pe foc inca 5 minute,apoi se adauga pastele,se amesteca si se servesc.

pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa