Tagliatelle de casa

de RoXx in Paste, 1 Oct 2014 | 3214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • sare
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa:

Oul se amesteca cu faina si un praf de sare. Faina se adauga treptat pana se obtine un aluat elastic dar ferm in acelasi timp. Aluatul astfel obtinut se acopera cu folie de plastic si se lasa la odihnit o jumatate de ora. Dupa cele 30 de minute se intinde din aluat o foaie subtire pastrand cat de cat o forma dreptunghiulara. Se ruleaza foaia obtinuta si se taie fasii de 1 cm grosime. Se folosesc imediat sau dupa ce se lasa la uscat.

TIPS-URI

1

Cand se intinde foaia, se adauga destula faina incat sa nu se lipeasca fasiile intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa