Tagliatelle cu piftele by J.Oliver

de ana in Paste, 16 Iul 2010 | 6911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele
  • Pentru piftele
  • 300 gr carne tocata
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru,pasta de ardei iute
  • Pentru sos
  • 4 rosii
  • 2 fire de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piftele by J.Oliver:

Preparam chiftelele:Carnea tocata o amestecam cu condimente  si formam bilute mici , le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca.

Sosul:Rosiile le oparim 2 minute in apa pentru a putea indeparta coaja .Apoi le taiem cubulete.Intr-o tigaie incinsa turnam uleiul apoi prajim busuiocul si usturoiul timp de 2 minute ,turnam rosiile si le clocotim 5 minute apoi asezonam cu sare  .

Pastele le fierbem conform instructiunilor .Intr-o tigaie incinsa punem 3 linguri din uleiul care ne-a ramas de la piftele si adaugam pastele si piftelele ,le tinem cam 2 minute pe foc.Pastele le asezam pe platou si turnam sos de rosii peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piftele by J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata