Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Paste, 27 Ian 2018 | 4523 vizualizari

 

Deoarece baiatul este indragostit de paste cu chiftele, am facut mai multe retete diferite prin ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 400 g rosii in bulion
  • 270 g ciuperci
  • 400 g porumb
  • 3 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • cuisoare praf
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb:

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, apa, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute. Se adauga ciupercile si porumbul si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb tagliatellele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se pun tagliatellele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.

Se pot presara si cu cascaval la servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]