Tagliatelle cu carne de porc

de Constelatialeu in Paste, 25 Sep 2014 | 6376 vizualizari

 

Eu sunt o mama ascultatoare si grijuie cu puiul ei,asa cum sunt toate mamele.Si cum el este clasa a XII-a are nevoie de calorii multe si eu nu-i refuz nimic,ma rog,in functie de posibilitati...In seara asta leutul si-a exprimat doleantele si eu m-am executat....

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne macra de porc
  • 200 g tagliatelle
  • 2 rosii mari,carnoase
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit ( n-am avut proaspat )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carne de porc:

Pregatim carnea,o taiem cubulete mici.Curatam rosiile  de coaja si le taiem marunt.Punem o tigaie pe foc cand s-a incins adaugam ulei si apoi punem bucatele de carne.Presaram sare si piper si lasam sa se  patrunda bine carne ,apoi adaugam rosiile si lasam sa scada .La final adaugam busuioc maruntit.Cat timp pregatim carnea punem si apa la fiert pentru paste.2 litri de apa si 20 g sare,se lasa sa fiarba si apoi se adauga tagliatelele,se amesteca bine cca 4-5 min,apoi se scot in strecuratoare si se scurg de apa.Se aseaza pe farfurie si deasupra se pune carne cu sosul de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos aromat de rosii si friptura de vitel