Supa-crema de naut cu afumatura

de lilik in Supe, 4 Oct 2012 | 5347 vizualizari

 

Va recomand cu drag aceasta supica cremoasa,atat de simpla si totodata atat de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr naut uscat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija de telina
  • coaste afumate de porc(dupa placul fiecaruia)
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • crutoane de paine integrala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de naut cu afumatura:

Punem de seara nautul la inmoi intr-un vas incapator cu apa.

A doua zi il clatim in mai multe ape si il mai lasam in apa pana avem totul pregatit.

Curatam ceapa,morcovii si telina si le tocam marunt,apoi le punem cu 3-4 linguri de ulei de masline la innabusit.

Cand s-au inmuiat punem nautul,lasam putin,apoi punem apa cat sa acopere de o palma.

Cand incepe sa clocoteasca punem afumatura ,spalata bine inainte,apoi lasam sa fiarba la foc mic pana nautul este fiert.

Cand este gata potrivim de sare si piper,apoi scoatem coastele din oala si cu blenderul de mana facem crema de naut.

O servim calda cu putin ulei de masline crud si crutoane de paine integrala(si bineanteles cu afumatura).

TIPS-URI

1

puteti opta si pentru varianta de post fara afumatura ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]