Supa-crema de dovleac

de lilik in Supe/Ciorbe, 9 Oct 2010 | 5207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr dovleac
  • 200 gr cartofi
  • 1 ceapa mica 
  • parmezan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de dovleac:

curatam dovleacul si cartofii si ii taiem cubulete

.curatam ceapa si o tocam marunt,o punem intr-o cratita la innabusit cu putin ulei,apoi adaugam cubuletele de dovleac si cartofi si acoperim cu apa.

punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic pana incep sa se farame.

cu un tel sau in blender facem crema.

potrivim de sare,punem putin parmezan si putin ulei.

servim cu felii de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

09.10.2010, 20:52

O , ce bunaaa! Merita cele 5 f., pot sa mananc si eu fara restrictii

ela 1

10.10.2010, 00:59

lipseau furculitele....le-am pus eu

lilik 1

10.10.2010, 01:00

mersic elutza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]