Supa-crema de conopida cu kapia

de vero_closca in Supe, 29 Sep 2010 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 1 praz(numai partea alba)
  • 1 radacina de patrunjel2 linguri ulei de masline
  • 200g smantana
  • 2-3 ardei kapia
  • 1 litru supa de legume
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de conopida cu kapia:

cureti si speli legumele.pui la calit prazul taiat fin si radacina de patrunjel taiata rondele fine.cand sunt patrunse adaugi buchetelele de conopida si supa de legume.cand conopida e fiarta,reduci focul si adaugi smantana ,sare,piper,mai dai un clocot si apoi stingi focul.

ardeiul il tai fasii si il calesti in putin ulei.

pastrezi cateva buchetele pt decor si restul il pasezi in blender.servesti supa presarata cu patrunjel si cu fasii de ardei.

pofta mare!

TIPS-URI

1

poti inlocuii ardeiul kapia cu ardei iute rosu calit usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de conopida cu kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]