Supa de vitel cu taitei de casa

de Gicuta in Supe, 22 Oct 2015 | 4235 vizualizari

 

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de vitel(cu carnita)
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • un ardei gras
  • o bucata mica de telina
  • o radacina patrunjel
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel verde
  • taitei de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei de casa:

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam  spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt fierte. Dam deoparte si scoatem legumele si oasele din supa cu o spumiera (sau putem strecura supa) . Punem din nou pe foc si cand clocoteste adaugam taiteii si lasam sa fiarba in jur de zece minute.Potrivim gustul de sare si piper, adaugam rondele de morcov fiert si carnea taiata cubulete. Lasam sa mai dea cateva clocote, dam deoparte si presaram patrunjel. Pofta mare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole cu piept de curcan afumat