Supa de pui cu taitei de casa

de Angelina_Elena in Supe, 15 Oct 2012 | 5458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 200 g taitei de casa
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Spalam pieptul de pui, apoi il punem la fiert la foc mic in apa rece (4 l) cu putina sare.

Spuma care se face deasupra o indepartam cu o paleta cu gauri.

Dupa ce s-a fiert, strecuram supa si scoatem din ea pieptul de pui (eu l-am prajit putin si l-am servit alaturi de un piure de cartofi).

In apa in care s-a fiert pieptul de pui, punem morcovii spalati si taiati cubulete mai mari sau rondele(cum am facut si eu).

Lasam sa fiarba la foc mic, pana cand morcovii se inmoaie.

Cand morcovii s-au fiert adaugam taitei si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute.

La final adaugam putin piper si patrunujel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]