Supa de pui cu legume radacinoase

de Merisor in Pui, 17 Sep 2013 | 13516 vizualizari

 

Imi place foarte mult sa folosesc toate radacinoasele in mancaruri, dau un gust deosebit. De data aceasta am ales sa le folosesc la o supa de pui cu mai putina carne. Carnea am folosit-o la alta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 ardei
  • 2 linguri rosii pentru ciorba
  • 3 l apa
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume radacinoase:

Puiul transat si spalat l-am pus la firt in apa cu putina sare.

Dupa ce a atins punctul de fierbere, am inlaturat spuma formata si am mai lasat cateva minute, astfel incat sa se topeasca grasimea, apoi am scos pulpele, pieptul si aripile pe care le-am folosit la alta mancare.

Am adaugat legumele spalate si tocate cubulete mici, am acoperit vasul si am lasat la fiert la foc mediu aproximativ 35 minute.

Dupa acest timp am adaugat rosiile, am mai potrivit cu sare si am mai lasat pe foc 15 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.

Carnea fiind frageda s-a fiert destul de repede, astfel incat eu am dezosat-o pentru un aspect mai placut la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume radacinoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fond alb de pui