Supa de pui cu frecatei

de Miha in Supe, 30 Iul 2009 | 7580 vizualizari

 

Din ciclul...taitei,turnatei...:))

 

INGREDIENTE

  • Pentru frecatei
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde,sa iasa un aluat tare
  • Pentru supa:
  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu frecatei:

Frecatei:

Ouale se bat cu un praf de sare,dupa care se adauga faina,cat sa iasa un aluat tare.Coca obtinuta se rade pe razatoare si se lasa la uscat.

Supa se prepara intocmai ca si supa cu galuste.

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.

Se adauga frecateii si se mai fierbe inca un sfert de ora.

Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu frecatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei