Supa de pui cu dovlecei

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Iul 2012 | 5302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • o mana de taietei(eu folosesc de la Barilla pentru ca imi plac tare mult)
  • patrunjel verde sare piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu dovlecei:

Carnea se spala ,se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea.Condimentam cu sare .Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit.Intre timp ne ocupam de legume-curatam ceapa si pastarnacul si le crestam in patru.......dovleceii nu i-am curatat pentru ca erau tineri si nici seminte nu aveau asa ca i-am taiat direct cubulete mai mari.Cu circa 10 min. inainte de a fi carnea facuta adaugam  legumele , uleiul,completam cu apa si potrivim de sare si piper.

Separat fierbem in apa cu sare taieteii.

La final tragem oala de pe foc, scoatem ceapa si pastarnacul  si adaugam taieteii.

Servim asezonata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]