Supă de pui cu cuş-cuş

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 9 Apr 2011 | 11524 vizualizari

 

Oameni buni supa acesta te unge pe suflet! E super simplu de făcut şi merită încercată.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (eu am folosit o pulpă de pui)
  • 100 g de cuş-cuş (paste)
  • 3 morcovi
  • albitură (eu am avut doar o bucată mică de ţelină)
  • vegeta (opţională)
  • pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu cuş-cuş:

Morcovii şi albitura se curăţă şi se rad pe răzătoarea mare. Carnea de pui se pune la fiert în apă rece şi când e gata se strecoară zeama, iar carnea se desprinde de pe oase şi se mărunţeşte.
Zarzavaturile rase se călesc într-o lingură de ulei 2-3 minute, amestecând din când în când, apoi se adaugă supa de pui, se presară puţină vegeta şi se lasă la fiert la foc potrivit.
Până sunt gata zarzavaturile, se fierb separat pastele, se strecoară şi se limpezesc sub jet de apă rece. Se adaugă în supă împreună cu pătrunjelul verde tocat. Se sărează şi se piperează după cum vă place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu cuş-cuş" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]