Supa de morcovi cu susan

de ralu_river in Supe, 31 Oct 2012 | 4484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • o ceapa mica
  • o bucata praz
  • sare
  • piper
  • Mirodenia
  • susan
  • cimbru uscat
  • 4 catei usturoi
  • o lg ulei
  • 3 cani apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de morcovi cu susan:

Morcovii se curata de coaja si se taie rondele subtiri. Ceapa tocata, usturoiul felii si prazul feliute (se pastreaza cateva feliute de praz pentru decor) se calesc cateva minute in ulei, apoi se adauga apa si se lasa la fiert. Cand da in clocot, se adauga morcovii si condimentele, se acopera oala si se lasa la fiert 20 de minute. Susanul se rumeneste cateva minute intr-o tigaie incinsa, fara ulei. Dupa ce supa se raceste putin, se da in blender pana se face crema.

Se serveste cu feliute de praz si seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de morcovi cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]