Supa de curcan cu taitei de casa

de Sim0na in Supe, 8 Dec 2015 | 3808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de curcan (coste, gat, spata, pipota)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastrarnac mic
  • 1 patrunjel radacina
  • ½ telina mica
  • ardei capia (congelat)
  • ardei gras verde/rosu (congelat)
  • 1 cartof
  • ½ conserva rosii intregi de la SUNFOOD
  • taitei de casa
  • sare
  • taitei de casa dintr-un ou
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Bucatile de curcan le-a spalat in mai multe ape, apoi le-am pus la fiert in cca 3 litri apa cu o lingurita de sare. Am spumat bine, iar cand carnea nu si-a mai lasat spuma am scos bucatile de carne, am strecurat zeama (binenteles am spalat oala) si am pus din nou la fiert adaugand si legumele (ceapa, morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, ardeii) tocate nu foarte marunt. Am lasat la fiert vre-o 30 de minute, apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si taiteii de casa, si am mai lasat vre-o 10-15 minute. Rosiile pasate nu foarte marunt cu o furculita le-am adaugat la supa si le-am lasat si pe ele sa fiarba vre-o 10 minute. Am oprit focul, am adaugat mult patrunjel verde tocat si am acoperit oala.

Va invit la o portie de supa delicioasa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu carne de pui