Supa de chiftele cu cartofi

de cocineraviajera in Supe, 26 Oct 2011 | 20262 vizualizari

 

Daca va prisosesc piftelele, puteti foarte simplu sa preparati o supa. E gustoasa, hranitoare si nu trebuiesc multe alte ingrendiente.

 

INGREDIENTE

  • 10-15 piftele,
  • 1 ceapa,
  • 1/2 kg de cartofi,
  • 1 frunza dafin,
  • un pic de patrunjel tocat,
  • sare,
  • piper,
  • ulei.
  • apa  
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chiftele cu cartofi:

Intr-o cratita cu putin ulei, se undeste ceapa tocata fin.

Se adauga cartofii taiati cubulete.

Se lasa sa se rumeneasca un pic si se completeaza cu apa.

Se adauga piftelele prajite, patrunjelul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Se lasa la temperatura medie pana cand cartofii sunt  fierti

Se presara deasupra patrunjel si se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chiftele cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]