Supa de bulion cu cus-cus

de babi5 in Supe, 29 Mar 2014 | 7776 vizualizari

 

Imi place tare si fiindca este si supa preferata si dorita si de batrinul meu tata ma conformez ...Nu am de ales . se foloseste si supa de oase ,dar eu am folosit doar supa de zarzavat si am complectat cu bulion de casa .. Buna si racoroasa ..

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cus-cus
  • 1,5 l bulion
  • 1,5 supa de zarzavat
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ardei galben gras
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 felie telina
  • 1 radacina patrunjel
  • frunze patrunjel
  • 2 linguri zahar(eu am folosit brun)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu cus-cus:

Am pus la fiert in 1,5 l apa, zarzavatul curatat si spalat bine. Cand zarzavatul s-a fiert bine l-am strecurat si am adaugat bulionul, apoi am potrivit de sare si piper, am adaugat si zaharul, apoi dupa cateva clocote am adaugat cus-cusul. Am lasat 5 minute sa dea in clocot, dupa care am oprit focul si am acoperit, am lasat sa-si mareasca  volumul cus-cus-ul. Am asezonat cu patrunjel verde.

Pofta sa aveti... si de mancat si de preparat!

TIPS-URI

1

Se prezinta in cani, boluri sau farfurii

2

Se serveste fierbinte asezonata cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]