Sufleu cu brinza si cabanos

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 4537 vizualizari

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

19.11.2010, 19:54

haideti fetelor si poftiti la o portie de sufle ca se lasa si se si raceste .... .eu nu l-am copt in vas de yena ci intr-un vas de pamant smaltuit

mena29 1

19.11.2010, 21:06

Buuun!!!

mena29 1

19.11.2010, 21:52

Buuun

mamaieelena 1

19.11.2010, 23:29

multumesc mena

Laly 1

19.11.2010, 23:53

Mamaieelena am venit si eu ,mai ai?

nadina73 1

20.11.2010, 00:29

si eu vreau

jolygina 1

21.11.2010, 22:29

yamy

epurasha2bb 1

15.12.2010, 09:21

wow ce bunatate e aici!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta intinsa, cu branza