Sufle de somon

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 4980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 90 gr somon afumat
  • 25 gr praz
  • 20 gr spanac proaspat
  • 2 oua
  • 75 gr miez de lapte
  • 3 linguri de faina
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de somon:

Prazul l-am taiat rondele subtiri si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat imediat somonul maruntit, iar dupa ce acesta si-a schimbat putin culoarea, pus putin piper si spanacul tocat marunt. Am calit totul pentru 1-2 minute. Am lasat sa se raceasca putin.

Albusurile le-am batut spuma.

Am amestecat somonul cu galbenusuri, miezul de lapte maruntit si apoi cu albusurile batute spuma. Am pus faina si am turnat amestecul in Ramekin-uri unse cu putin ulei si am copt la 170 grade Celsius aprox. 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu smantana