Strudel cu dovleac

de MIUTA in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 10962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • 1 kg dovleac
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • scortisoara
  • 3 plicuri vanilie
  • un galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Se rade dovleacul pe razatoarea mare si se pune la calit intr-o cratita cu zaharul tos,scortisoara si zaharul vanilat.Se lasa pe foc amestecand pana scade apa care o lasa dovleacul.Cand este gata se pune la racit.Cand s-a racit se intinde foaia de aluat pe masa si se taie in doua.Crema de dovleac se imparte pe cele doua foi si se presara gris peste ele.Se ruleaza se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se unge cu galbenus deasupra.Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa la foc mediu 40 min pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gurmanzii 1

28.11.2010, 13:55

Arata foarte bine pot sa ma servesc?

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:42

cu dovleac super

tanyapatap 1

01.12.2010, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]