Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 7363 vizualizari

 

Reteta asta este a Laurei Calder,am vazut-o la tv.si am zis sa o incerc si eu.Este tare buna si perfecta ca si aperitiv sau impreuna cu o salata.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 4 ardei capia rosu copti si taiati
  • 500ml supa de pui sau vita
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 plicuri gelatina pudra
  • 400g smantana
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder:

Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita cu putin ulei.Se adauga restul condimentelor,apoi se toarna jumatate din cantitatea de supa si se lasa la foc sa fiarba pana scade toata zeama.Intre timp lasam gelatina la inmuiat in restul de supa.Cand zeama s-a evaporat ,se pune totul in blender si se mixeaza bine pana devine o pasta Compozitia astfel rezultata se strecoara printr-o sita deasa ca sa nu avem cumva coji si pasta sa fie cat mai fina..Apoi se adauga gelatina si se lasa sa se recesca putin,dupa care incorporam smantana.Se toarna compozitia intr-o forma  rotunda si se lasa la frigider pana a doua zi.Se poate servi ca si aperitiv sau impreuna cu o salata greceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]