Sprot crocant la tigaie

de iry-gabriela in Peste, 13 Iun 2013 | 9992 vizualizari

 

Sprotul este un peste care imi place tare pentru ca nu trebuie sa stau sa aleg oase, in comparatie de alte feluri de peste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de sprot proaspat sau congelat,
  • faina de porumb,
  • sare si zeama de la o lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot crocant la tigaie:

Sprotul este un peste care se poate gati si intreg, dar eu il prefer fara cap si curatat pe interior, chiar daca este migalos la curatat.    

Deci curatam sprotul si il spalam, dupa care il trecem prin faina de porumb pe care am amestecat-o cu un pic de sare. Apoi prajim sprotul bine pe ambele parti pane devine crocant.

Se scoate intr-un bol si se stropeste cu zeama de lamaie.  

Se serveste cu mamaliguta sau chiar cu paine.    

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot crocant la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chefal prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi, reteta simpla si gustoasa