Spanac gratinat

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 6263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • 150-200 g cascaval
  •  unt cat o nuca
  • 2 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 rosie
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac gratinat:

Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cascavalul ras  si cele doua linguri cu faina.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , se amesteca bine si apoi se adauga laptele.Se amesteca si se pune intr-un vas de yena.Deasupra se presara restul de cascaval ras , se pun rondele taiate din rosie si patrunjel verde taiat .Ouale se bat bine si se rastoarna deasupra.Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste bine.Se asezoneaza cu patrunjel verde si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

15.07.2010, 07:34

Multumesc Epu...............

nadina73 1

17.07.2010, 01:47

si eu ajung5 furcu

Ligia Bxl 1

15.03.2011, 12:36

o bunatate

COMENTEAZA