Spanac cu usturoi

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 6686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de spanac
  • cca 500 ml de lapte
  •  2 linguri mari de ulei
  •  o lingura mare de faina
  •  o capatana de usturoi
  •  sare
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu usturoi:

Spanacul se spala , frunza cu frunza si se rup coditele. Apoi se pune la fiert intr-o oala mare ,doar nd fierbe apa.Se lasa la fiert cca 15 de min .Se lasa la racit intr-o strecuratoare,se scurge bine,dupa care se toaca marunt.Intr-o cratita se pun 2 linguri ulei,faina si se lasa 5-10 minute.Punem spanacul si usturoiul tocat marunt,se amesteca la foc mic.La final, se adauga treptat laptele (nu tot deodata), amestecand continuu.Se potriveste de sare si se serveste simplu sau cu ochiuri.

p.s se stoarce o lamaie..fara ea nu pot sa traiesc :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadina73 1

16.05.2010, 19:17

ups inca nu e corectata reteta dar revin cu furculitele de indata ce apar

Ubulika 1

16.05.2010, 19:20

eu inca nu m-am prins de faza furculitelor))

si sotul mananca fara ..sa nu vada lamaie
eu imi pun separat

nadina73 1

26.06.2010, 16:33

gata am revenit cu furcile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella