Spanac cu oua de prepelita

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 26 Mar 2018 | 3524 vizualizari

 

Si gustos si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g spanac
  • 10 oua de prepelita
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua de prepelita:

Calim ceapa in ulei incins. Adaugam o cana de apa si spanacul spalat si tocat. Lasam 15-20 de minute la fiert.

Transferam spanacul intr-un vas termorezistent, presaram sare si adaugam ouale de prepelita. Dam spanacul la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru inca 20-25 de minute.

Presaram ardei boia si piper deasupra. Servim spanacul cu  usturoiul pisat ca pentru mujdei.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si oua de gaina, eu asa am avut.

2

Se poate folosi si spanac congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]