Spanac cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 25 Iun 2016 | 12163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac (frunze tinere)
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu legume:

Legumele se toaca marunt si se calesc in cateva linguri cu ulei.

Peste acestea se adauga spanacul bine curatat si spalat cu apa rece.

Se acopera vasul pentru a fierbe inabusit pana ce spanacul se patrunde usor.

Se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si se continua fierberea inca 10 minute aproximativ.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume