Spaghetti with meatballs

de Corinuta in Spaghete, 26 Noi 2010 | 9309 vizualizari

 

Sincer va spun, fac pentru prima data. De ce n-am facut pana acum? Nu stiu, dar cu siguranta voi mai face..........sunt atata de bune ca-ti lasa gura apa - stiu americanii astia ce stiu;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata (de care aveti sau de care va place)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 800 ml sos de rosii
  • 500 g spaghete
  • 100 g cascaval razuit sau parmezan
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti with meatballs:

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se condimenteaza cu sare si piper macinat. Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc. 

Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.

Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.

Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.

Pofta mare!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti with meatballs" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de carne presata