Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon

de nico15 in Spaghete, 10 Feb 2013 | 5277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste din gris de grau dur cu cerneala de sepia
  • 100 g de reker(creveti mici)
  • 100 g de bacon
  • Parmezan
  • Ulei de masline
  • 1 ardei iute rosu
  • Unt,
  • sare, piper
  • 25 ml vin alb
  • Fire de chilly
  • ½ de lingurita de paprika afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon:

Intr-o oala punem la fiert alb cu sare si adaugam si putin ulei sa nu se lipesca pastele. Cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe intre 8-11 minute, se vor scurge de apa si se vor adauga intr-un vas de jena, le condimentam si adaugam peste ele ulei de masline.

Intr-o tigaie punem bucatele de bacon taiat fasii cand acesta si-a lasat grasimea adaugam si un cub de unt si adaugam crevetii care vor trebui sotati in unt cateva minute, dupa care se scot si se pun pe servetete absorbante pentru a se indeparta surplusul de grasime.

Tocam ardeiul iutei si vom scurge excesul de ulei din tigaie lasand foarte putin. Luam pastele le adaugam, adaugam baconul si crevetii, punem ardeiul iute si paprika pentru cateva minute, adaugam vinul si lasam sa scada putin.

Dupa ce lichidul a scazut adaugam si parmezanul, cand s-a topit luam de pe foc si putem servii. Aranjam cu fire de chilly si va invite la masa. O reteta rapida si sanatoasa.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]