Spaghete (reteta proprie)

de bianca92 in Spaghete, 6 Mar 2014 | 4870 vizualizari

 

Seamana oarecum cu spaghetele bolognese insa aceasta e o reteta proprie pe care am facut-o cu ce am avut la dispozitie prin camara si congelator pentru ca nu am avut timp sa merg la cumparaturi pentru ingredientele retetei originale de bolognese.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 1 ceapa mare
  • putin ulei (cam 2 linguri)
  • 2 linguri pasta de ardei (eu am pus pasta din borcan preparata de bunica)
  • 500 gr carne tocana de vita
  • 2 morcovi razuiti
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
  • 500 ml bulion sau sos tomate mai gros.
  • mirodenii ( oregano, busuioc, cuisoare)
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete (reteta proprie):

Intr-o cratita se caleste putin ceapa (taiata marunt) in ulei cu pasta de ardei apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu  pentru ca aceasta sa nu se prinda. Dupa ce carnea are o culoare deschisa, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si morcovul razuit. Se lasa la fiert circa 30 minute. Se condimenteaza cu oregano, busuioc si cuisoare si se mai lasa pe foc 10 minute.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand serviti pastele, adaugati cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete (reteta proprie)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi