Soté de ficat

de Ancutsa in Ficat, 19 Iul 2016 | 5607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de porc;
  • Ulei pentru prajit;
  • 4 linguri cu bulion;
  • Sare si piper macinat dupa gust;
  • Cateva boabe de piper;
  • Cateva foi de dafin;
  • 1 morcov.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soté de ficat:

Se spala si se feliaza ficatul de porc, cam de doua degete grosime. Se prajeste in uleiul incins si se intoarce tot timpul pe ambele parti cat se prajeste. Se adauga sare si piper macinat dupa gust, apoi morcovul taiat in rondele subtiri, nu groase.

Se adauga o cana cu apa, atat cat sa-l acopere, se adauga si foile de dafin si cateva boabe de piper. Se fierbe cam 10 minute, apoi se prepara sosul. Intr-o cescuta se pun 4 linguri de bulion care se desfac in putina apa, amestecand bine. Se adauga peste ficat si se mai lasa la fiert 5 minute, pana incepe sa scada un pic. Se formeaza un sos gros.

Se serveste cu garnitura de piure.

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/03/sote-de-ficat.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Soté de ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Ancutsa 1

23.07.2016, 11:39

Va multumesc mult, ma bucur ca v-a placut!

VanessaAli 1

02.08.2016, 17:39

O bunatate!

Ancutsa 1

02.08.2016, 19:31

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]