Sos georgian pentru carne

de Lau in Sosuri, 22 Noi 2019 | 5851 vizualizari

 

Multumesc Ksenya pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 kg corcoduse rosii
  • 6 catei de usuturoi
  • busuioc(rosu am avut eu si congelat)
  • 2-3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita piper
  • sare dupa gust
  • 1 ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos georgian pentru carne:

Spalam corcodusele, inlaturand frunzele si coditele.

Punem intr-o oala 250 ml apa si corcodusele, le punem la fiert.

Cand sunt fierte, le strecuram intr-o sita si cu o lingura, le pisam pentru a obtine pasta.

Pasta obtinuta o adaugam intr-o oala cu ingredientele de mai sus si punem la foc sa fiarba ccca 10-20 min, pana ce se formeaza un sos gros.

Punem compozitia in borcane sterilizate si le invelim cu o patura pana ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos georgian pentru carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tkemali - sos georgian pentru carne