Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti

de kamy in Sosuri, 22 Apr 2011 | 8656 vizualizari

 

Acest sos de multi ani nu ne lipseste de pe masa cu bunatatile , de Paste.Merge perfect cu ouale fierte,cu drobul si friptura,pe care noi o mancam rece,ca aperitiv.M-am gandit sa pun reteta ca poate il faceti anul asta,ca timp este.Incercati-o si nu o sa va para rau.

 

INGREDIENTE

  • 1 ling.mustar
  • 1  borcan hrean ras
  • 1/2 cutie Cirio pulpa de rosii
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti:

Se face cu mixerul,o maioneza din lingura de mustar si ulei(vreo 50 ml).Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste,se ia blenderul vertical si se face pasta,se adauga hreanul scurs si se paseaza bine(cu blenderul).Se pune o lg.zahar si sare dupa gust.Daca sosul e prea gros mai puteti pune cateva ling.din pulpa de rosii Cirio.

Sa aveti pofta!!!!

 

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti conserva cu pulpa de rosii,puteti pune 2-3 ling.de pasta de rosii Cirio si lungiti sosul pana la consistenta dorita cu bulion si bineanteles sa nu uitati sa puneti zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de mustar