Snitele umplute

de cec in Pui, 9 Dec 2010 | 5681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui, vreo 800g
  • - cateva felii cascaval (afumat e si mai bun)
  • - cateva felii sunca
  • - 2 oua
  • - pesmet
  • - sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute:

Am feliat pieptul de pui si am batut cu ciocanul de snitele, apoi am condimentat. Am pregatit feliile de  sunca si cascaval. In fiecare felie de pui batuta am aseazat cascaval, sunca si cascaval,apoi am impachetat (pliat) . Am dat snitelele astfel umplute prin oua (batute in prealabil ca pt omleta) si prin pesmet. Apoi am pus la prajit, in ulei incins. Am obtinut aceasta bunatate

Pe langa aceste snitele am mai pregatit cartofi pajiti (tentative de trandafiri). Am taiat cartofii rondele, am pus pe tocator cate cinci felii una peste alta si am rulat de la un capat la celalalt

Aalaturi de niste "yorkshire puding"  dupa reteta de aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19757/yorkshire-puding/ (multumesc nico) umplute cu salata de vinete cu maioneza

Si binenteles ceva muratura (castraveti in cazul acesta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri umplute cu sunca si gogosari