Snitele din pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 11007 vizualizari

 

Hocus-pocus preparatus si mancatus cam asa a fost...

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • cca250 g pesmet
  • cca100 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Portionam carne in feliute,fiecare bucata o batem cu batatorul de snitele si pe o parte si pe alta.Pregatim o farfurie intinsa cu pesmet,una cu faina si intr-o farfurie adanca batem cele 3 oua cu sare si piper,dupa gust.Trecem fiecare bucata de carne prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet.Incingem intr-o tigaie uleiul si prajim snitelele,avand grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta.Se scot pe un servet sa se absoarba surplusul d eulei si se servesc cu piure,cartofi prajiti,orez,s.a.m.d.Eu am facut un piure .

TIPS-URI

1

cand trecem prin faina carnea avem grija sa scuturam surplusul de faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]