Snitele de pui cu parmezan si pesmet

de Bya Ralu in Pui, 20 Iul 2013 | 7471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 100 g parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu parmezan si pesmet:

Pieptul de pui se feliaza.

Fiecare bucata se pune in folie alimentara pe un fund de lemn si se bat cu batatorul de snitele pe ambele parti.

Se condimenteaza ,se dau prin oul prin faina,prin oul batut bine ,prin parmezan si prin pesmet.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu parmezan si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa