Snitele de porc cu cascaval si pesmet

de stefy_a in Porc, 1 Apr 2016 | 7009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350-400 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • 100 g cascaval ras fin
  • 4 linguri faina
  • o cana pesmet
  • sare, piper, oregano
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu cascaval si pesmet:

- carnea se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele
- se condimenteaza fiecare felie de carne cu sare si piper
- separat se sparg ouale, se adauga sare, piper, oregano si se amesteca
- se adauga apoi faina si se omogenizeaza - trebuie sa rezulte ca un aluat de clatite putin mai gros - daca e prea subtire adaugati faina, daca e prea gros adaugati apa sau apa minerala
- fiecare felie de carne se trece prin cascaval, amestecul cu faina, pesmet si se pun la prajit in mult ulei incins
- se prajesc pe ambele parti si cand sunt gata se scot pe un prosop de hartie
- se servesc alaturi de garnitura preferata - astazi le-am servit alaturi de cartofi aromati la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu cascaval si pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

01.04.2016, 20:48

bune

Rocsi 1

01.04.2016, 21:02

Sunt asa apetisante!

Geanina87 1

02.04.2016, 21:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sote de legume