Snitele de porc

de daniastefania in Porc, 5 Feb 2015 | 4515 vizualizari

 

Este o reteta stiuta de toata lumea, banala chiar, dar e preparata putin diferit. O impartasesc cu voi si sper sa fie pe gustul vostru!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii cotlet de porc
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 50 gr parmezan ras
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Se bat cotletele ca pentru snitel, insa nu foarte subtiri, sa nu fie uscate dupa prajire. Se condimenteaza fiecare bucata, pe ambele parti. Oul se bate cu laptele si putina sare. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras si cu coaja de lamaie.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Fiecare snitel se trece prin faina, apoi prin oul cu lapte si apoi prin amestecul cu pesmet. Se prajesc snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos!

Se scot pe hartie absorbanta! Sunt foarte bune si calde si reci, iar gustul de lamaie se simte usor. Au un gust mai deosebit, prajite in acest mod. Sper sa le incercati! Poate cand aveti pofta de snitele, dar vreti un alt gust decat cel obisnuit!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez